عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

زلنسکی از آغاز بازپس‌گیری کریمه خبر داد

زلنسکی از آغاز بازپس‌گیری کریمه خبر داد رئیس‌جمهور اوکراین گفت اوکراینی‌ها اکنون از نظر روانی آماده هستند شبه‌جزیره کریمه را با زور از روسیه پس بگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین یکشنبه (۱۸ دسامبر) در مصاحبه با یک شبکه فرانسوی گفت اوکراینی‌ها اکنون از نظر روانی آماده هستند شبه‌جزیره کریمه را با زور از روسیه پس بگیرند. وی با این ادعا که می‌تواند از این شبه‌جزیره تا اوایل سال ۲۰۲۳ دیدن کند، افزود بازپس‌گیری کریمه در ذهن اوکراینی‌ها آغاز شده است. 

 

به گزارش راشا تودی، وی در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌های کی‌یف برای کریمه گفت «این عملیات هنوز آغاز نشده است. وقتی آغاز شود، قطعاً درباره آن خواهید شنید» و افزود شخصاً معتقد است بازپس‌گیری کریمه در ذهن مردم آغاز شده و این خیلی مهم است. 

 

به ادعای زلنسکی، «برای کی‌یف این کافی نیست که فقط مکرراً بگوید کریمه بخشی از خاک اوکراین است. اوکراین باید آماده باشد آن را با زور پس بگیرد. روسیه به سختی از آن دست خواهد کشید». 

 

رئیس‌جمهور اوکراین در ادامه گفت: باید آماده بود و [به کریمه] رفت. هیچ کس بدون هیچ دلیل خاصی کریمه را تسلیم نمی‌کند. بازپس‌گیری همیشه با جامعه شروع می‌شود. با اراده و آمادگی آن. معتقدم شروع آن کلید خورده است.

 

او جزئیاتی درباره زمان عملیات ادعایی ارائه نکرد اما گفت که کریمه را دوست دارد و خوشحال خواهد شد که به آنجا وقتی دوباره کنترلش به دست آید، سفر کند. زلنسکی افزود: خوب است که در تابستان ۲۰۲۳ به آنجا برویم. 

 

اخیراً هم آلکسی دانیلوف رئیس شورای امنیت ملی و دفاع اوکراین گفت که کی‌یف در نظر دارد این شبه‌جزیره را پس بگیرد. وی با بیان این که «اگر نیاز باشد برای کریمه می‌جنگیم»، افزود: کی‌یف برای انجام این کار اجازه نخواهد گرفت. 

 

کریمه از سال ۲۰۱۴ و بعد از رای اکثریت قاطع ساکنان آن، بخشی از روسیه شده است. زلنسکی مکرراً گفته که قصد دارد کنترل کریمه و چهار منطقه دیگر که اخیراً در همه‌پرسی به روسیه پیوستند را پس بگیرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار